Friday, January 22, 2021

VALÈNCIA REAFIRMA LA SEUA APOSTA PEL GAMING, SECTOR ESTRATÈGIC EN EL DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

Bernabé: “És un orgull que la nostra ciutat puga continuar acollint un esdeveniment com DreamHack Spain”

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, reafirma la seua aposta pel sector del gaming en prorrogar el conveni de col·laboració amb Encom Games, empresa organitzadora del festival DreamHack a València, el major festival internacional de referència a Espanya i que reuneix cada any a professionals dels eSports.

La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha explicat que “aquesta col·laboració suposa una oportunitat per a la ciutat i per a referenciar a València en nous sectors com el gaming i els eSports, uns sectors que estan guanyant força dins del nostre model econòmic”.

“És un orgull que la nostra ciutat puga continuar acollint un esdeveniment com DreamHack Spain”, ha comentat la regidora, qui ha afegit que “gràcies a la pròrroga d'este conveni, València es posiciona com a ciutat referent del gaming en tota Europa. Tenim grans empreses i professionals que es dediquen al sector i este talent també és crucial perquè la nostra ciutat siga reconeguda a nivell internacional”.

En eixe sentit, Bernabé ha destacat que “des de l'Ajuntament de València i València Activa sempre donarem suport a esdeveniments com estos, lligats al desenvolupament de l'ecosistema emprenedor, els eSports i les empreses tecnològiques de la ciutat, que projecten València com un referent internacional en innovació”.

MÉS DE 4 MILIONS D'ESPECTADORS EN 2020

L'última edició de DreamHack Spain, celebrada del 12 al 31 d'octubre del 2020 en format en línia a causa de la situació sanitària, va comptar amb més de 4 milions d'espectadors i 5.000 participants. Unes xifres que, per a Bernabé, “demostren que la celebració d'este esdeveniment és clau per a la ciutat de València ja que no sols ens posiciona en el mapa de festivals de referència de eSports a nivell mundial, sinó que també facilita que inversors, empreses i multinacionals posen els seus ulls a la nostra ciutat”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

PSPV L'EixamplePSPV L'Eixample