Thursday, October 21, 2021

València adjudica les obres de reforma del carrer Isabel la Catòlica per 616.342 euros

La vicealcaldessa, Sandra Gómez, destaca que la reurbanització d'aquest eix comercial del centre de la ciutat contribuirà a la reactivació econòmica

L'Ajuntament de València adjudicarà en la Junta de Govern Local el contracte per a la reforma del carrer Isabel la Catòlica a la mercantil Becsa per un import de 616.342 euros. L'oferta de l'empresa s'ha imposat en la valoració final a la resta de societats que havien participat en el procés de licitació.
La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha destacat que aquestes obres de reurbanització “són una reivindicació històrica per part de l'Associació de Comerciants del Centre Històric perquè és un dels principals eixos comercials de la nostra ciutat”.
Actualment, el carrer Isabel la Catòlica té una vorera estreta i tres carrils de circulació i amb aquesta actuació es crearà un bulevard verd que permetrà revertir l'equació “perquè el 70% de l'espai siga ocupat per vianants i el 30% per vehicles. A més pensem que crear zones de passeig amable i tranquil fomentarà l'activitat comercial”, ha incidit la vicealcaldessa.
Gómez ha explicat que aquesta mesura serà important per a la reactivació econòmica d'un dels sectors que més ha patit els efectes de la pandèmia i ha afirmat que “és important ajudar a aquest sector no sols amb ajudes directes sinó amb mesures que activen l'economia”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

PSPV L'EixamplePSPV L'Eixample