Wednesday, December 1, 2021

València Activa reafirma el seu compromís amb l'emprenedoria social amb l'obertura d'una nova seu de Co-Crea-Te Quatre Carreres

Bernabé: “Des de l'Ajuntament de València i València Activa sempre s’ajudarà als emprenedors a llançar i consolidar les seues idees de negoci”

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, ha reafirmat el seu compromís i el seu suport a l'emprenedoria social amb l'obertura d'una nova seu de Co-Crea-Te, l'espai que alberga projectes d'impacte social posats en marxa per persones emprenedores a través de la co-creació. Aquest nou espai, situat en el barri de Quatre Carreres, compta amb una sala de formació, una sala de juntes, una sala de reunions, tres despatxos i quasi una vintena de llocs de treball en el coworking.
La tinenta d'alcalde de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Pilar Bernabé, qui ha visitat hui les noves instal•lacions, juntament amb el gerent de València Activa, Javier González, i el subdirector d'Emprenedoria de València Activa, Javier Mateo, ha destacat que “l'emprenedoria social és clau per a generar un impacte positiu en la societat, per això apostem per espais com aquest, que generen riquesa, creen ocupació i atrauen talent als barris de València”.
En aqueix sentit, Bernabé ha explicat que “des de Co-Crea-Te donem suport i acompanyem a aquelles persones que tenen una idea de negoci, així com a aquelles que es troben en una fase avançada de creació d'aquest” i ha recordat que “des de l'Ajuntament de València i València Activa sempre se li brindarà l'ajuda que necessiten a les persones emprenedores per a llançar i consolidar els seus projectes, sobretot aquells que generen valor per a la societat”.
Els usuaris i usuàries de Co-Crea-Te poden rebre mentorització i assessorament personalitzat de la mà de personal tècnic especialitzat en matèria d'emprenedoria. Poden generar sinergies amb altres persones amb iniciativa emprenedora per a fer créixer els seus projectes a través de processos de co-creació, al mateix temps que comparteixen reptes i inquietuds.
Així mateix, durant el procés de mentoriztació i assessorament, el personal tècnic pot derivar al Punt d'Atenció a l'Emprenedoria (PAE) de l'Ajuntament de València a aquelles persones que desitgen donar-se d'alta en el RETA o iniciar una societat limitada.
293 projectes des de la seua posada en marxa en 2019
Aquest espai pioner d'emprenedoria innovadora i social, des de la seua posada en marxa en 2019 en el barri de Benicalap, ha acollit a grans professionals que han creat sinergies i han desenvolupat interessants projectes de gran interés per a la societat valenciana. Concretament, des de 2019, Co-Crea-Te acollit 293 projectes, -dels quals 131 es troben en actiu-, impulsats per 498 emprenedors i emprenedores.
“És fonamental continuar impulsant iniciatives com Co-Crea-Te, clau per a potenciar la cooperació entre persones amb iniciativa emprenedora, crear connexions entre elles i facilitar la seua unió per a desenvolupar idees de negoci”, ha conclòs la regidora.


Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

PSPV L'EixamplePSPV L'Eixample